Corporate Planner -
a szervezeti teljesítménymenedzsment megoldása

Tudja meg mire képes vállalkozása, ha az integrált pénzügyi tervező, elemző és stratégiai menedzsment eszközünket használja.

Moduljaink

Mindegyik megoldás skálázható és azonnal használató. Beszéljük meg milyen problémái vannak és vezessük be azt, amire igazán szükségük van.

Operatív menedzsment

Több mint 300 előre konfigurált üzleti adminisztrációs funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően ön teljes mértékben a munkájára koncentrálhat. Rugalmas, testreszabható tervezés, költségvetés-készítés, elemzés és riportolás.

Pénzügyi tervezés

Az átlátható pénzügyi tervezés megoldása. Dinamikusan kapcsolja össze az eredménykimutatást, a mérleget és a cash flow kimutatást legyen szó tervről, szimulációról vagy előrejelzésről.

Sales menedzsment

Segítségével az értékesítési vezetők rugalmasan tervezhetnek az alkalmazottak, régiók, országok, termékek vagy termékcsoportok tekintetében, összehasonlítva a forgatókönyveket és a trendeket. Elemző és szimulációs funkciókat is tartalmaz.

HR menedzsment

Megoldásunk rugalmasságot biztosít az alternatív humánerőforrás-tervezési forgatókönyvek egymás melletti ábrázolásához. Közelről nyomon követheti az összes fejleményt, és időben azonosíthatja a munkaerőhiányt.

Konszolidáció

Megoldást kínál a csoportokba szerveződő vállalatok irányításához és jogi konszolidációjához. Auditálható konszolidált pénzügyi kimutatásokat készíthet,  nyomon követheti leányvállalatait, és az összes főbb számviteli standardot. Növelheti az érdekelt felek vállalkozásába fektetett bizalmát.

Rendszerarchitektúra

architektúra

Szoftverünk központilag tárolt adatokon és funkcionálisan integrált rendszerarchitektúrán alapul. Több mint 250 integrációval rendelkezik az összes olyan forrásrendszerhez, amelyek adatokat biztosítanak a vállalati működéshez. A konfiguráció elvégzése után a munkavégzéshez szükséges adatokat automatikusan importálja, ha pedig a forrásrendszerben változnak az értékek, a rendszer ugyanúgy érzékeli.

Minden egy helyen: szoftverünk felhőben is használhatja üzleti adatok tervezésére, elemzésére valamint riportolásra a követési és egyéb díjak fizetése nélkül. Nem kell többé az infrastruktúra karbantartásával foglalkoznia, a szoftverfrissítéseket és az adatmentéseket mostantól mi intézzük. Ön fókuszáljon a fejlődéshez elengedhetetlen feladatok meghatározására és elvégzésére.

CP a felhőben

cloud

További kérdése van?

hu_HU