Corporate Planner -
HR menedzsment modul

A Corporate Planner OC modullal nyomon követheti környezetét és munkatársai igényeit.

A létszámhiány forgatókönyv-tervezéssel beazonosítható

A vállalat munkaerő alapvető erőforrás. A HR menedzsmentben rugalmas tervezésre van szükség a csapatok vagy teljes részlegek, részmunkaidős alkalmazottak vagy a határozott idejű szerződéses alkalmazottak tekintetében is. A Corporate Planner OC-vel soha többé nem kell munkaerőhiánnyal vagy pénzügyi nehézségekkel találkoznia. Megoldásunk az alternatív humánerőforrás-tervezési forgatókönyvek egymás melletti ábrázolásához is rugalmasságot biztosít, közelről nyomon követheti az összes fejleményt, és észreveheti a munkaerőben beálló változásokat.

Back-office adatok használata

A Corporate Planner OC a legtöbb HR-menedzsmentben használt back office rendszerhez, pl. a Datev-hez, a Navisionhöz és az SAP-hez is rendelkezik integrációval. Ezeken az interfészeken keresztül minden releváns adat automatikusan átkerül a szoftverünkbe, ezért az adatok mindig naprakészek, és az előrendszer módosításait azonnal működésbe lépnek. A Corporate Planner OC zökkenőmentesen illeszkedik bármely meglévő rendszerkörnyezetbe.

A hozzáférés korlátozása és az érzékeny adatok védelme

A HR vezetők érzékeny személyes adatokkal (betegségi ráta, fizetések, személyzeti fluktuáció) dolgoznak. A Corporate Planner OC-val a bizalmas információk védelme is megoldott. A szoftver jogkezelési rendszere teljes hozzáférést biztosít a HR vezetőnek a személyzeti adatbázishoz, míg az összesített HR osztály adataihoz csak a vállalati teljesítménymenedzsmentben dolgozó kollégák férhetnek hozzá.

További kérdése van?