Corporate Planner - Konszolidáció

A Corporate Planner Cons segítségével a könyvvizsgálatra szánt konszolidált pénzügyi kimutatási gyorsan és egyszerűen elkészülnek.

Konszolidáció

Szoftvermegoldásunk áttekintést nyújt a cégcsoport menedzsmentjéhez és jogi konszolidációjához az összes leányvállalat adatait felhasználva. A munkafolyamat lépésről lépésre vezeti végig a felhasználót a teljes konszolidáción. A beépített üzleti logikával a Corporate Planner Cons ellenőrzi az Ön által megadott adatok valódiságát, és automatikusan létrehozza a konszolidációs bejegyzések listáját. Az ellenőrzési nyomvonal naplózza a csoport szempontjából releváns összes paramétert, ezáltal elősegítve a további megbízhatóságot.

Mit kínál a megoldás:

  • munkafolyamat az auditra kész konszolidációhoz
  • tanúsítványok az elismert audit szabványok alapján
  • gyors zárásnak köszönhetően az információk igény szerint megjeleníthetők
  • párhuzamos elszámolás a helyi GAAP és IAS/IFRS szerint
  • zökkenőmentes kapcsolat a pénzügyi tervezéssel

Információ igény szerint

Növelje érdekeltjei vállalkozásába vetett bizalmát. Az év során elkészített konszolidált pénzügyi kimutatások lehetővé teszik, hogy igény szerinti információkat tudjon szolgáltatni, és gyorsan reagáljon az új helyzetekre. Konszolidációs szoftverünkkel gyorsan és magas színvonalon készítheti el pénzügyi kimutatásait.

Készítse elő dokumentumait gyorsan az ellenőrzésre. Megoldásunk az üzleti adminisztrációs szakértelemre épül, amellyel Ön automatikusan létrehozhatja a bejegyzések listáját. Ezenkívül egy opcionális ellenőrzési nyomvonal rögzítheti a jogkezelésben végrehajtott összes változást. Konszolidációs szoftverünk a könyvvizsgálati szabványok szerint tanúsított

Auditálható konszolidált pénzügyi kimutatások

További kérdése van?