Corporate Planner -
Operatív menedzsment modul

A Corporate Planner OC ábrázolja a vállalkozására jellemző struktúrákat és felhasználási eseteket, valamint rugalmasan alkalmazkodik az új helyzetekhez.

Operatív menedzsment

Szoftvermegoldásunk több mint 300 üzleti adminisztrációs funkcióval rendelkezik, amelyek segítik vállalkozását új területek feltérképezésében. A fentről lefelé és alulról felfelé építkező tervezési módszereken kívül szimulációk és forgatókönyv-elemzések széles választéka megtalálható ugyanúgy, mint automatikus előrejelzések, célérték számítások és többféle prediktív tervezési megközelítés is. Igény szerint a részletes működési költségvetés automatikusan beépíthető az integrált pénzügyi tervbe.

Mit kínál a megoldás:

 

  • vállalati struktúrák és felhasználási esetek rugalmas modellezése
  • a legtöbb forrásrendszerhez való kapcsolatnak köszönhetően az adatok importálása zökkenőmentes
  • több mint 300 üzleti logikai funkció az üzleti tervezés elősegítéséhez
  • az összes elérhető adat megjelenítése modern adatvizualizáció segítségével

Személyre szabott jelentések minden döntéshozó számára

A különféle riportsablonok segítségével beállítható egy, a felhasználóhoz igazodó riportoló rendszer. Minden vezető, osztályvezető vagy igazgató pontosan akkor kapja meg a neki szánt információkat, amikor szüksége van rá. A jelentéssablonokat elég egyszer meghatározni, ezután mindig használatra készek, az értékek pedig automatikusan beállnak.

Hasonlítsa össze eredményeit diagramon az adatvizualizáció segítségével. Minden elemzés dinamikus, tetszés szerint módosítható és bővíthető. Cserélje ki a megjelenített objektumokat, a mögöttes adatfolyamokat, az időtartamokat vagy a megjelenítés módját

Az adatok részletes kiértékeléséhez sokféle elemzési funkció használható:

  • varianciaanalízis
  • Pareto-analízis
  • fedezeti elemzés
  • részletező elemzés
  • kulcsarány-elemzés
  • grafikus elemzés.

Elemzések

Integrált pénzügyi tervezés

Az értékesítési szokások változása, a beruházások tervezése, a vevői vagy szállítói fizetési profilok cserélődése mind összetett hatással vannak az eredményekre, valamint a pénzügyi tervre és a költségvetési mérlegre. A Corporate Planner Finance segítségével az összes költségvetését átviheti az operatív irányításból közvetlenül az integrált pénzügyi tervezésbe. A pénzügyi terv, a mérleg, a pénzügyi források felhasználása, valamint az eredmény kapcsolatban állnak egymással.

Találja meg a pénzügyi problémákat és fektessen be többet a maximális megtérülés érdekében. A Corporate Planner Cash segít napi szinten optimalizálni pénzügyeinek kezelését, és vállalata pénzügyi erőforrásait a lehető legjobban felhasználni. Likviditáskezelési megoldásunk segíti a likviditás elemzésében, a rövid távú készpénzkezelési intézkedések meghatározásában, a készpénzes engedmények és kamatok automatikus optimalizálásában, az adósok és hitelezők figyelésében, a cash flow optimalizálásában és a cash poolingban.

Likviditás menedzsment

Corporate Planner Dashboard a döntéshozókkal való kommunikációhoz

A vezetők általában azonnal szeretnék látni a legfontosabb tényeket és számadatokat. A CP Dashboard az adatokat vizuálisan mutatja be, egyetlen kattintás után rögtön előkerülnek a rejtett információk. A keresett részletek megjelenítése, az integrált figyelmeztető rendszerek, a testreszabott elrendezés és a jogkezelő rendszeren keresztüli biztonságos hozzáférés mind a felhasználók előnyére válnak.

Aki régóta Excelt használ, annak nem kell lemondania róla, az Excel Client segítségével ugyanúgy folytathatja az elemzést és a jelentéskészítést a megszokott környezetben. Az értékek a Corporate Planning szoftver forrásadataihoz kapcsolódnak. A folyamatos frissítések és az adatforráshoz való közvetlen hozzáférés jelentősen megkönnyíti a munkát, és minimálisra csökkenti a hibalehetőségek számát. A számadatok mindig naprakészek, így minden érintett könnyen nyomon követheti a dolgokat, és egyszerre több felhasználó is dolgozhat ugyanazon az Excel munkalapon.

Excel környezet több felhasználó részére

További kérdése van?