Corporate Planner -
Pénzügyi tervezés modul

A Corporate Planner Finance modul egyesíti a működési költségvetéseket, és megmutatja az eredményekre, a mérlegre és a cash flow kimutatásra tett hatásukat.

Pénzügyi tervezés

A forgalom ingadozása, az ügyfelek eltérő  fizetési szokásai, a szállítói fizetések, a tervezett beruházások és hitelek mind hatással vannak az Ön likviditására. A Corporate Planner Finance átláthatóságot és stabilitást biztosít pénzügyi terve megvalósításához. Az eredmény-kimutatás, a mérleg és a cash flow kimutatás közötti dinamikus kapcsolat rávilágít az ok-okozati összefüggésekre, ezért mindig egyértelmű rálátása van arra, hogyan alakul cége készpénzegyenlege, így megalapozott döntéseket hozhat vállalkozása jövőjét illetően.

Mit kínál a megoldás:

 
  • agilis likviditáskezelés kiegészülve valós idejű előrejelzéssel és forgatókönyv-tervezéssel
  • automatikus adatátvitel az összes forrásrendszerből
  • számviteli standardok párhuzamos használata, például a helyi GAAP és az IAS/IFRS
  • üzleti logika minden tervezési specifikációhoz
  • a munkafolyamat lépésről lépésre segíti a felhasználót a pénzügyi tervezési folyamatban

A likviditás védelme

A fizetőképesség – és nem egyedül a profit – az, ami meghatározza a vállalkozás folytonosságát. A rendelkezésre álló források ismerete létfontosságú, a Corporate Planner Finance pedig segít integrált megközelítéssel irányítani a teljes üzletet. Jó előre megtervezheti likviditási igényeit, és szükség esetén korrekciós intézkedéseket tehet, a megoldás világosan megmutatja, hogyan fog alakulni vállalkozása likviditása az összes beírt működési költség alapján.

A Corporate Planner Finance az üzleti tranzakciók feldolgozásához logikai blokkokat használ. Használja ezt eredménykimutatás (P&L) és mérleg megtervezéséhez, méghozzá az üzleti környezet, valamint a terv különböző szakaszai közötti összefüggések figyelembe vételével.

Pénzügyi tervezés meghatározott logikával

További kérdése van?