Corporate Planner -
Sales menedzsment modul

A Corporate Planner Sales modul biztosítja, hogy mindig szemmel tarthassa értékesítési csapata teljesítményét, a termékportfóliót és az értékesítési potenciált.

Sales menedzsment

A változékony piaci környezet, a versenytársak növekvő nyomása és a vásárlók egyre növekvő elvárásai csak három a sok kihívás közül, amelyekkel az értékesítési csapatok manapság szembesülnek. A Corporate Planner Sales segítségével Ön alkalmassá válik arra, hogy elemezze többdimenziós adatait, az eredményeket pedig a különböző szempontok szerinti tervezéshez és forgatókönyvek generálásához használhassa. Ez lehetővé teszi a döntések hatásának felmérését és így mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járhat.

Mit kínál a megoldás:

  • panorámakép az értékesítésről és a termékportfólióról
  • az összetett értékesítési adatok egyszerű megjelenítése
  • az aktuális piaci trendek előrejelzésekké konvertálása
  • felhasználó-központú, valós idejű IBCS-jelentés drag-and-drop használatával
  • egységes adatforrás a több mint 150 interfésznek köszönhetően az összes általános forrásrendszerhez

Reakció a piaci dinamikákra

– „Ki ad el mit, és kinek?” Az értékesítés munkatársai minden nap más-más szemszögből válaszolnak erre a kérdésre. Az értékesítési részlegek összetett struktúrákkal és nagyszámú dimenzióval dolgoznak, a Corporate Planner Sales viszont megkönnyíti a többdimenziós adatok közötti összefüggések megértését, ezáltal csapatai jobban fel tudják mérni döntéseik következményeit, és készek gyorsan reagálni a piaci trendekre.

Hasonlítsa össze eredményeit diagramon adatvizualizáció segítségével. Minden elemzés dinamikus, tetszés szerint módosítható és bővíthető. Cserélje ki a megjelenített objektumokat, a mögöttes adatfolyamokat, az időtartamokat vagy a megjelenítés módját.

A Corporate Planner Sales az aktuális piaci trendeket érthető és sokatmondó előrejelzésekké alakítja. Tervezze meg értékesítési tevékenységét bármilyen dimenzió, pl. személyzet, részleg, termék, ország vagy értékesítési csatorna szerint.

Értékesítés tervezés különböző szempontok alapján

A riportkészítés, mint kommunikációs eszköz

A Corporate Planner Sales segítségével könnyen megérthető riportokat készíthet, és konkrét értékesítési adatokkal válaszolhat a kérdésekre. Az Ön eladásai, egyenetlenségei és céljai könnyedén, rendszeresen közölhetőek.

További kérdése van?