Microsoft Dynamics 365 Business Central Qlik Sense Sablonok

A Microsoft Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási rendszerhez fejlesztett Quick Start Qlik Sense Sablonok olyan Qlik Sense alkalmazások, amelyek standard elemzéseket és riportokat tartalmaznak a MS Dynamics 365 Business Central rendszerben található közös analitikus domain-ekre, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a Microsoft Dynamics 365 Business Central rendszerben található adatok elemzését könnyen megkezdhessék.

A projekt keretén belül 5 vállalati funkcióhoz fejlesztettünk megoldásokat:

•  értékesítés-elemző sablon
•  beszerzés-elemző sablon
•  kötelezettségeket és követeléseket elemző sablon
•  raktári készlet-elemző sablon
•  cash-flow elemző sablon

A sablonok ETL scripteket tartalmaznak a MS Dynamics 365 Business Central rendszerből történő adatkinyerésre, és felhasználói interface-t az adatok standard vizualizációjával. A Qlik Sense-szel létrehozott sablonok rugalmasak, lehetővé teszik új grafikonok vagy egyéb adatmegjelenítések létrehozását és további adatforrások csatolását (akár a MS Dynamics 365 Business Central-ból, akár egyéb rendszerekből).

A sablonok oly mértékben standardok, hogy könnyedén kapcsolhatók a MS Dynamics 365 Business Central-hoz standard NAV implementációk esetében.

A 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00401 számú projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a 2020-1.1.1-KKV-START-2021 pályázati program finanszírozásában valósult meg.

en_GB