Qlik Alerting

Időszerű és okos döntések

A Qlik Sense® Alerting használatával a cége kifinomult, adatvezérelt logika alapján működő riasztásokat állíthat be, amelyek segítségével a felhasználók proaktívabban követhetik nyomon és irányíthatják vállalkozásukat és az üzleti folyamatokat.

Az értesítések beállításával és tökéletesítésével növelheti az adatelemzés fontosságát, mert azok további elemzésekhez és a  azonnali, tényeken alapuló döntésekhez vezetnek. 

Hozzon létre olyan riasztásokat, amelyek jóval túlmutatnak az egyszerű KPI-küszöbértékeken. A Qlik Sense® Alerting megkönnyíti a kiugró értékek és anomáliák észlelését, mert figyeli a trendeket és a dimenzióértékeket fejlett statisztikák mentén. Más termékekkel ellentétben a Qlik riasztása adatvezértelt, nem pedig vizualizáción alapul, így Ön szabadon ellenőrizheti adatait korlátozások nélkül. 

Mi a Qlik titka?

A Qlik sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

QlikView is truly the flagship of Qlik, the years since its introduction, however required constant development and improvement, so Qlik Sense has become the worthy and perfect successor. 

Qlik Sense is characterized by free discoveries, self-service data visualization, interactive dashboards, easy management, notifications, reports and efficient mobile interfaces. Data can be loaded easily from almost any data source, which is why 40.000 have already chosen this solution.

Quick Data Connections

Good-looking visualizations

Easy to use on Mobile

Access to Data

User Friendly Interface

Expert-level Support

en_GB