Qlik Analytics

Ön képes arra, hogy a megfelelő időpontban hozzon
naprakész adatokon alapuló magabiztos döntéseket?

 

Az üzleti intelligencia mostanra beépült a mindennapjainkba, nehéz újat mondani a témában, a fejlődés azonban nem áll meg.

A Qlik az aktív intelligenciában látja a jövőt, ezért fejlesztette ki saját felhős analitikai platformját. Minél gyorsabban tudunk reagálni a kialakuló helyzetekre, annál versenyképesebbek maradunk. A friss, naprakész információkon alapuló és magabiztos döntésekben rejlik a siker kulcsa.

A hagyományos BI historikus adatokkal dolgozik, amik megnehezítik a valós idejű döntéseket. Az aktív BI ezzel szemben a teljes cégre, az összes funkcióra kiterjedő figyelmet és tudatosságot segíti elő. 

Mostantól nem úsznak el a lehetőségek, hiszen a fix, valamint a változó adatok is folyamatosan elérhetőek a rendszerben.

Why Qlik Sense?

The secret of Qlik Sense is its unique trademark associative technology. Regardless of experience, expertise and work function, your team members are going to become parts of the decision-making process. 

QlikView is truly the flagship of Qlik, the years since its introduction, however required constant development and improvement, so Qlik Sense has become the worthy and perfect successor. 

Qlik Sense is characterized by free discoveries, self-service data visualization, interactive dashboards, easy management, notifications, reports and efficient mobile interfaces. Data can be loaded easily from almost any data source, which is why 40.000 have already chosen this solution.

Quick Data Connections

Good-looking visualizations

Easy to use on Mobile

Access to Data

User Friendly Interface

Expert-level Support

en_GB