Qlik Compose

Adattárház design, fejlesztés, tesztelés,
telepítés és frissítés egyszerűen

A hagyományos adattárházak nehezen tartanak lépést az üzleti igényekkel. Sokszor az ETL fejlesztés elviszi az előkészítés nagy részét, így mire a program indulásra kész, az adatmodell már elavult. Ezek módosítása késés okozhat, lefoglalja a szakembereket, erőforrásokat valamint késlelteti a projekt megtérülését. Az elemzésre szánt idő és az elemzéshez szükséges idő gyorsításának érdekében az adattárház létrehozásának és kezelésének életciklusát rövidíteni kell.


Optimalizált folyamatok

Munkafolyamat-tervezés és ütemezés: futtasson minden adattárházi és adatpiaci ETL-feladatot egyetlen, végpontok közötti folyamatként. Ütemezze a munkafolyamatok végrehajtását az üzleti és informatikai folyamatokhoz igazodva. 

Származási és hatáselemzés: Automatikusan hozzon létre metaadatokat a tervezési fázisok vagy a megvalósítás során. A változtatások végrehajtásakor generálja újra az adatsort. 

Felügyelet és értesítések: az összes automatikusan generált feladat és munkafolyamat állapotának figyelése. Proaktív állapotfigyelmeztetések küldése. 

Adatprofilozás: érvényesítse az adatokat a betöltés előtt a formátumbeli problémák és eltérések azonosításával és kijavításával. 

Adatminőség: az előbetöltési szabályok konfigurálása és érvényre juttatása az értékekkel, formátumokkal, adattartományokkal és duplikációkkal kapcsolatos problémák automatikus felderítéséhez és kijavításához, miközben kivételi házirendeket is végrehajt.é

Why Qlik Sense?

The secret of Qlik Sense is its unique trademark associative technology. Regardless of experience, expertise and work function, your team members are going to become parts of the decision-making process. 

QlikView is truly the flagship of Qlik, the years since its introduction, however required constant development and improvement, so Qlik Sense has become the worthy and perfect successor. 

Qlik Sense is characterized by free discoveries, self-service data visualization, interactive dashboards, easy management, notifications, reports and efficient mobile interfaces. Data can be loaded easily from almost any data source, which is why 40.000 have already chosen this solution.

Quick Data Connections

Good-looking visualizations

Easy to use on Mobile

Access to Data

User Friendly Interface

Expert-level Support

en_GB