Qlik Gold Client

Hozza ki a legtöbbet SAP fejlesztői környezetében
található adataiból

Vállalkozásában az az ideális, ha pontos, aktuális és releváns adatokkal rendelkezik a fejlesztéshez, a teszteléshez és az oktatáshoz is. A nem éles SAP-rendszerek hagyományos fejlesztési módszerekkel történő létrehozása, biztonságossá tétele és frissítése azonban túlzottan felemésztheti az erőforrásokat, biztonsági problémákat vethet fel, és napokkal vagy hetekkel lassíthatja a projektet.

A Qlik Gold Client használata javítja a tesztadatok kezelésének hatékonyságát, költségét és biztonságát a különböző SAP-környezetekben. A kliens célja, hogy kiküszöbölje a fejlesztési megoldásokat azáltal, hogy könnyen áthelyezi a konfigurációs, a fő- és a tranzakciós adatok részhalmazait a tesztelési környezetekbe.

Elidegenítési opció

Adatbiztonság mindenek előtt

Korszerűsítés az SAP HANÁ-val

Az SAP-alkalmazások és adatok különálló rendszerekre való felosztása  az SAP architektúra integrált jellege miatt nagyon összetett probléma.

 

A Qlik Gold Client megoldást kínál erre: olyan forgatókönyveket hoz létre, amelyek cégkód, értékesítés, beszerzés, üzem, raktár stb. szerint azonosítják az adatokat, így csak az elidegenített üzleti egységhez tartozó törzs- és tranzakciós adatok kerülnek exportálásra.

A modern adatvédelmi törvények biztosítják a felhasználót, hogy a vállalkozások jogszerűen használják fel személyazonosításra alkalmas adataikat (PII).

 

A Qlik Gold Client for Data Protection leegyszerűsíti az egyedi ügyfélrekordok anonimizálását és/vagy törlését az éles környezetben.

Az SAP szeretné, ha 2025-ig minden SAP-alkalmazása SAP S/4HANA-alkalmazásként működne tovább. Ebből kifolyólag sok ügyfél különböző modernizációs lehetőségeket keres az új SAP HANA-környezetekkel kapcsolatban, mind on-premise, mind a felhőben.

A Qlik Gold Client-tel egyszerű a korszerűsítés, mert segít a vállalatoknak gyorsan  kiválasztani és betölteni a termelési adatokat a kísérleti SAP HANA rendszerekbe.

Adatmaszkolási lehetőség

Data Subsetek

Kiválóság és magabiztosság

A Qlik Gold Client a tesztkörnyezetben levő szenzitív adatok védelmére egy sor szabályt alkalmaz. Létezik dinamikus (amikor az adat nem adatbázisban található) és statikus (amikor egy korábban még nem kódolt SAP teszt környezetben titkosítunk) módszer. 

Az adatmaszkolási folyamot nem lehet visszafejteni az eredeti forrásadatok újrateremtésére.

A leghatékonyabb és legrugalmasabb módszerekkel segíti önt és csapatát a kiválasztott adatalkészletek átalakítására, szinkronizálására és másolására az SAP adatközpontban vagy a felhőben.

Építsen rendszereket, rögzítsen és szegmentáljon SAP-adatokat. 

Rugalmasan kezeli az SAP Business Warehouse környezetek egyedi igényeit, a kiválasztott adatalkészletek másolását és az üzleti raktárak kezelését.

Adatok biztonságossá tétele, átalakítása és törlése. Használhatja az ERP / HR / CRM / SCM / SRM / GTS / Business Suite-et a HANA-n belül

 

Az SAP is bízik benne

A Qlik sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

 

1998 óta Leader az SAP data management kategóriában

 

Szoftvermegoldás és technológiai partner

 

SAP certifikáció

 

Quick Data Connections

Good-looking visualizations

Easy to use on Mobile

Access to Data

User Friendly Interface

Expert-level Support

en_GB