Qlik Gold Client

Hozza ki a legtöbbet SAP fejlesztői környezetében
található adataiból

Vállalkozásában az az ideális, ha pontos, aktuális és releváns adatokkal rendelkezik a fejlesztéshez, a teszteléshez és az oktatáshoz is. A nem éles SAP-rendszerek hagyományos fejlesztési módszerekkel történő létrehozása, biztonságossá tétele és frissítése azonban túlzottan felemésztheti az erőforrásokat, biztonsági problémákat vethet fel, és napokkal vagy hetekkel lassíthatja a projektet.

A Qlik Gold Client használata javítja a tesztadatok kezelésének hatékonyságát, költségét és biztonságát a különböző SAP-környezetekben. A kliens célja, hogy kiküszöbölje a fejlesztési megoldásokat azáltal, hogy könnyen áthelyezi a konfigurációs, a fő- és a tranzakciós adatok részhalmazait a tesztelési környezetekbe.

Elidegenítési opció

Adatbiztonság mindenek előtt

Korszerűsítés az SAP HANÁ-val

Az SAP-alkalmazások és adatok különálló rendszerekre való felosztása  az SAP architektúra integrált jellege miatt nagyon összetett probléma.

 

A Qlik Gold Client megoldást kínál erre: olyan forgatókönyveket hoz létre, amelyek cégkód, értékesítés, beszerzés, üzem, raktár stb. szerint azonosítják az adatokat, így csak az elidegenített üzleti egységhez tartozó törzs- és tranzakciós adatok kerülnek exportálásra.

A modern adatvédelmi törvények biztosítják a felhasználót, hogy a vállalkozások jogszerűen használják fel személyazonosításra alkalmas adataikat (PII).

 

A Qlik Gold Client for Data Protection leegyszerűsíti az egyedi ügyfélrekordok anonimizálását és/vagy törlését az éles környezetben.

Az SAP szeretné, ha 2025-ig minden SAP-alkalmazása SAP S/4HANA-alkalmazásként működne tovább. Ebből kifolyólag sok ügyfél különböző modernizációs lehetőségeket keres az új SAP HANA-környezetekkel kapcsolatban, mind on-premise, mind a felhőben.

A Qlik Gold Client-tel egyszerű a korszerűsítés, mert segít a vállalatoknak gyorsan  kiválasztani és betölteni a termelési adatokat a kísérleti SAP HANA rendszerekbe.

Miért a Qlik Sense?

A Qlik Sense sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

A QlikView valóban a Qlik zászlóshajója, azonban a bevezetése óta eltelt évtizedek folyamatos fejlődés és fejlesztés kívántak, így napjainkra a Qlik Sense lett a méltó és tökéletes utód. 

Szabad felfedezések, önkiszolgáló adatvizualizáció, interaktív dashboard-ok, könnyű kezelés, értesítések, riportok és hatékony mobil felületek jellemzik. Szinte bármilyen adatforrásból zökkenőmentesen töltheti be az adatokat, ezért is választotta ezt a megoldást közel 40.000 vállalkozás világszerte.

Egyszerű adatkapcsolatok

Látványos vizualizációk

Mobilon is használható

Jogosultság-kezelés

Felhasználóbarát kialakítás

Szakértői support