favicon-96x96_1_-removebg-preview

Qlik Sense BI tanácsadás
a QSS Partnertől,
a Qlik Sense szakértőjétől

15 év Qlik tapasztalat
20 év BI tapasztalat

Qlik Sense

Vállalkozásainkban a jelen állapotot tükröző információkra van szükségünk.

A Qlik Sense pontosan ezt nyújtja: az asszociációs technológia és a valós idejű adatfolyamok természetessé és rugalmassá teszik az adatok elemzését minden munkatársa számára. 

Ha nem bizonyul elengedőnek a múlt heti adatok query-alapú lekérdezése, tegyen egy próbát a Qlik Sense-szel és a QSS Partnerrel!

Szolgáltatásaink

Az elmúlt 15 év során sok projektben vettünk részt különböző üzletágak különböző területeinek szakembereivel együttműködve. Minden kihívás más és más, de hisszük, hogy személyre szabottan tudunk minden problémára közösen megoldást találni. On-premise és SaaS felhős megoldásokat is kínálunk.

Projekttervezés és -menedzsment

Úgy döntöttek, szeretnék vállalkozásukat a Qlik Sense-szel bővíteni, a QSS Partner a teljes folyamatban segít: installáció, bevezetés, testreszabás, fejlesztés, felügyelet, oktatás.

 

Fejlesztés

Korábban már Qlik Sense előfizetők vagy felhasználók lettek, de úgy érzik elakadtak, vagy nem megfelelően működik a rendszer, mi segítünk a tökéletes megoldás kialakításában.

Oktatás

A rendszer működik, de mégse tudják kihozni belőle a maximumot és új felhasználóik is vannak. Erre a legjobb megoldás az oktatás, a QSS Partner hitelesített Qlik oktató.

Ha megtalálta, amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot

Hívjon minket

+36 30 329 23 73

© QSS Partner Kft 2008-2022

hu_HU