Qlik Sense BI tanácsadás

Döntés-előkészítés, adat-vizualizáció és riportkészítés
az üzleti intelligencia segítségével

Qlik Sense

Vállalkozásainkban a jelen állapotot tükröző információkra van szükségünk.

A Qlik Sense pontosan ezt nyújtja: az asszociációs technológia és a valós idejű adatfolyamok természetessé és rugalmassá teszik az adatok elemzését minden munkatársa számára. 

Ha nem bizonyul elengedőnek a múlt heti adatok query-alapú lekérdezése, tegyen egy próbát a Qlik Sense-szel és a QSS Partnerrel!

Szolgáltatásaink

Az elmúlt 15 év során sok projektben vettünk részt különböző üzletágak különböző területeinek szakembereivel együttműködve. Minden kihívás más és más, de hisszük, hogy személyre szabottan tudunk minden problémára közösen megoldást találni. On-premise és SaaS felhős megoldásokat is kínálunk.

Ügyfeleink

Projekttervezés és menedzsment

Ha szeretnék vállalkozásukat Qlik Sense segítségével továbbfejleszteni, új lehetőségeket megismerni, akkor a QSS Partnerre az egész folyamat során számíthatnak: installáció, bevezetés, testreszabás, fejlesztés, felügyelet, support, oktatás.

 

 

A Qlik Sense a modern BI jövője és jelene. Informatikai megoldás még sose állt ilyen közel a felhasználóhoz. Mindenki bátran ismerkedhet vele számítógépen, tableten és okostelefonon is.

 

 

Hatalmas adatmennyiségeket tud megmozgatni és néhány kattintus után, pár másodperc alatt megjelennek a keresett válaszok. 

 

Kérje ingyenes bemutatónkat és beszéljünk az együttműködés lehetőségeiről. 

Alkalmazásfejlesztés

Amennyiben Önök már Qlik Sense előfizetők vagy felhasználók, de úgy érzik elakadtak valahol, esetleg nem megfelelően működik a rendszer, mi segítünk a tökéletes megoldás kialakításában. 

 

A legtöbb vállalatirányítási rendszerrel kiegészülve működik a Qlik Sense, az adatbetöltés könnyen megvalósul.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes konzultációnkat. Közösen megkeressük a tökéletes megoldást.

Oktatás

A rendszer bevezetésre került, de mégse hozzák ki belőle a maximumot, vagy új felhasználók is kerültek a csapatba. A legjobb segítség az oktatás, a QSS Partner a régió egyetlen hitelesített Qlik oktatójaként a Qlik hivatalos oktatási anyagát tanítja. A korábbi évek során több tucat cég közel 100 munkatársát képeztük ki magas szintű QlikView illetve Qlik Sense felhasználóvá vagy fejlesztővé.

 

A hivatalos oktatás egy 2 napos vizualizációs és egy 3 napos adatmodellezési tréningből áll. Az oktatások minimum 6 fő részvételével indulnak, ők érkezhetnek egy cégtől, de különböző vállalkozások is delegálhatják a résztvevőket.

 

Kattintson ide, jelezze részvételi szándékát és beszéljünk a részletekről.

 

Elismeréseink

Bakos Gábor

Account Manager

Hívjon minket és munkatársunk
minden kérdésére válaszol

+36 30 329 23 73

Kérje ingyenes konzultációnkat

© QSS Partner Kft 2008-2023