Qlik portfólió

Qlik Data Analytics®

A legtöbb cég a mai napig küzd, hogy érdemi eredményt érjen el az egyre halmozódó adatok felhasználásával. Mi változtatunk ezen.
Fejlessze cégét és üzleti lehetőségeit.

Qlik Data Integration®

A Qlik DataOps megközelítése az adatok valós idejű betöltésére. Vezető pozíciójuk megőrzése érdekében a cégének is szüksége van az adatok gyors elérésére az Önök által preferált felhőben.

Qlik Cloud®

A Qlik saját felhőszolgáltatása. A nyílt SaaS platform előnyeit adatok telepítésében tárolásában és elemzésében akár hibrid telepítéssel is élvezheti. A passzív eszközök után aktív intelligencia.

Qlik Sense®

Felhasználóbarát üzleti intelligencia megoldás, számítógépen, telefonon és tableten is. Telepíthető a Qlik saját, biztonságos felhő tárhelyére, de akár on-premise módon is.

Qlik NPrinting®

A BI térhódításának zászlóshajója! Érdemei megkérdőjelezhetetlenek, ám napjainkra szinte teljesen háttérbe szorult és átadta a helyét a modernebb, letisztultabb Qlik Sense-nek.

QlikView®

A BI térhódításának zászlóshajója! Érdemei megkérdőjelezhetetlenek, ám napjainkra szinte teljesen háttérbe szorult és átadta a helyét a modernebb, letisztultabb Qlik Sense-nek.

Qlik Replicate®

Adatreplikáció, szinkronizálás, megosztás, konszolidáció és adatbevitel az összes ismert adatbázisban, adattárházban, Hadoopban; on premise és felhős megvalósítás esetén is.

Qlik Compose®

Az adattárházhoz készített megoldásunk adatfolyamokból hoz létre elemzésre alkalmas adatkészleteket: adatfeldolgozás, séma készítés és folyamatos frissítés automatizálás jellemzik.

Qlik Catalog®

Hozzáférhetővé válik általa egy biztonságos, vállalati szintű katalógus, mely tartalmazza a cég minden, elemzéshez rendelkezésre álló adatát. Hatékony, automatizált adat-előkészítés.

Qlik Enterprise Manager®

Kezelőfelület a Qlik Data Integration számára, segít a Replicate és Compose feladatok tervezésében, végrehajtásában és monitorozásában nagy üzleti környezetekben.

Qlik Gold Client®

Növelje az SAP fejlesztői/teszt környezetében megtalálható adatai elérhetőségét, biztonságát és minőségét, megőrizve integritásukat de optimalizálva az adattárolási szükségleteket.

Qlik Alerting®

A Qlik Alerting jóval túl mutat az egyszerű KPI-értékeken. Beállított riasztásokkal könnyen azonosíthatja a kiugró értékeket, anomáliákat egyedi dimenzióértékek alapján.