Qlik Sense

Tudástól és tapasztalattól függetlenül mindenki kiveszi részét a döntéshozatalból

A Qlik Sense az adatelemzés és adatvizualizáció legmodernebb képviselője. Hatalmas előnye, hogy egyszerű és összetett adatok elemzése során egyaránt számos rejtett összefüggést fedezhetünk fel, nem csak az általunk keresett konkrét információt, hanem az ahhoz kapcsolodó egyéb adatokat is.

Példa: érdekel, hogy melyik a legkeresettebb termékünk. Egy kattintással azonban nem csak erre kapunk választ, hanem arra is, hogy ki adta el a legtöbbet, ki nem adott el egyet sem, melyik üzleti egységünkben halmozódott fel készlet, stb.

Miért a Qlik Sense?

A Qlik Sense sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

A QlikView valóban a Qlik zászlóshajója, azonban a bevezetése óta eltelt évtizedek folyamatos fejlődést és fejlesztést kívántak, így napjainkra a Qlik Sense lett a méltó és tökéletes utód. 

Szabad felfedezések, önkiszolgáló adatvizualizáció, interaktív dashboard-ok, könnyű kezelés, értesítések, riportok és hatékony mobil felületek jellemzik. Szinte bármilyen adatforrásból zökkenőmentesen töltheti be az adatokat, ezért is választotta ezt a megoldást közel 40.000 vállalkozás világszerte.