Vizlib termékek

 

 

Vizlib - erősítse és formálja Qlik Sense elemzéseit a Vizlib adatvizualizációs megoldásaival

"Akár on-premise, akár SaaS infrastruktúrában használja a Qlik Sense-t, a Vizlibbel még magasabb szintre emelheti munkatársai tudását"

Termékek

A Vizlib 2016-os megalapítása óta a progresszív adatelemzési és -vizualizációs megoldások globális vezető vállalata lett. Olyan egyedi megjelenítő grafikonokat kínál, amik a Qlik Sense vizualizációs alap elemei között nem találhatók meg, és segít ügyfeleinek, hogy Qlik Sense befektetésükből még több eredményt érhessenek el. Lehetővé teszi vállalkozása számára, hogy adataikból lényeges betekintéseket nyerjenek ki,  bővítsék az analitikai lehetőségeket és mélyítsék adatműveltségüket. 

A Vizlib mind az 5 termékét azért alakították ki, hogy az adatokban rejlő potenciált feltárják.

Vizlib Library

A BI-csapatok rengeteg fejlesztési órát spórolhatnak meg, mert nincs szükség programozói tapasztalatra, emiatt pedig a felhasználói élmény is nagyobb.
Ezekkel a megoldásokkal a riportok komplett adattörténetekké válnak a megalapozottabb döntéshozás érdekében.

Vizlib Self-Service

Egy felhasználói csoportot ellátása helyett a Vizlib Self-Service a teljes szervezet számára nyújt segítséget egy biztonságos adatsandbox kialakításában. Ily módon a nem technikai emberektől a szuperfelhasználókig minden felhasználó önállóan kutathatja adatait, és gyorsabban fedezheti fel a válaszokat.

Vizlib Finance

Bízza a számokat a Qlik + Vizlib Finance szolgáltatásra, biztosítson önálló igazságforrást szervezete pénzügyeivel kapcsolatban, és egyszerűsítse pénzügyi jelentési folyamatait. Gazdagítsa áblázatait testreszabott vizualizációkkal, támogassa munkatársai adatlekérdezését egyszerűsített, rugalmas adatfeltárással , és részletezze a válaszokat.

Vizlib Gantt

A Vizlib Gantt segítségével megtervezheti, rendszerezheti és megjelenítheti folyamatait a Qlik Sense-ben. A Vizlib Gantt olyan képességekkel van tele, amikkel pályán tarthatja projektjeit, optimalizálhatja erőforrásait és pontosabb előrejelzéseket készíthet. Projekttervezés és erőforrás-tervezés vizuálisan, az összkép ismeretében.

Vizlib Collaboration

A Vizlib Collaboration az elemzési megoldások legátfogóbb kollaborációs kiegészítője.

A betekintéstől a cselekvésig mindent támogat a Qlik Sense-ben: a csoportos megbeszéléseket,

az információk valós idejű megosztását, a munkafolyamatokat, az adatok szerkesztését és menet közbeni hozzáadásukat. A visszaírási képességekkel mostantól lezárhatja az analitikai kört a közzétett Qlik alkalmazásokban, mert üzleti eszközeit összekapcsolva egyszerűsítheti a munkafolyamatokat.

 

 
A Vizlibről

A Vizlib nevének forrása és hitvallása a Visual Liberty, vagyis a vizuális szabadság, amit sokoldalú funkciókkal ellátott és intuitív Qlik Sense megoldásaikkal tesznek lehetővé. Bővítményeik használatra készek, felerősítik a meglévő Qlik Sense alkalmazásokat. Minden eddiginél gyorsabban válik az adatokból, nem elsősorban riport, hanem egy olyan kerek történet, ami elősegíti a piac és a gazdasági helyzet által megkövetelt gyors reakciókat az Önök cégében is.

Egészségügy

Az egészségügyi adatok mérése, kezelése és elemzése komoly teljesítmény. Még a legfejlettebb szervezetek is küzdenek a jobb betegellátás és a jobb eredmények közötti egyensúly megteremtésével. De itt van a lényeg: a low-coding fejlesztésű, intuitív termékeink  segíthetnek abban, hogy minél gyorsabban minél több egészségügyi betekintést nyerhessenek.

Pénzügyi szolgáltatások

A pénzügyi szolgáltatásokban a változást mindig valami szakadás idézi elő. Termékek és szolgáltatások optimalizálására és fejlesztésére használt adatelemzés során cége nem csak a lehetőségeket fedezi fel, hanem a változásokat is magáévá teszi. A banki, biztosítási, értékpapír- és befektetési társaságok folyamatosan arra törekednek, hogy versenyképesek maradjanak a változékony piacon.

Gyártóipar

A vevői igényeket egyensúlyba hozni a biztonsággal, a minőséggel, a készlettel, a szállítással és a jövedelmezőséggel mindennapos, ám nem könnyű a gyártási szektorban. Az Ipar 4.0 és más változások követése folyamatos fejlesztést igényel. A Qlik megoldásaival a nyomás enyhíthető, a Vizlibbel együtt pedig olyan integrált műveletek honosíthatnak meg, amikkel az eredmények és a hatékonyság nyomonkövethető, a trendek megértésből pedig előrejelzések készíthetők.

Kiskereskedelem

A hagyományos üzletek szerepe az e-kereskedelem és a digitalizáció miatt rohamosan változik. 

A versenyképesség elengedhetetlen eleme az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a többcsatornás
tapasztalatokból származó adatok kiaknázása, az ellátási lánc és a logisztika valós idejű áttekintése. A Qlik analitika az egész csapat számára elérhetőbbé teszi az adatokat, a Vizlib-el együtt a kereskedők hatékony, testreszabott vizuális elemzéseket készíthetnek.

Élettudományok

A kutatók, valamint a biotechnológia és gyógyszergyártás, szakemberei olyan megoldásokat keresnek, amik valós idejű adatokat hasznosítanak. A Qlik Sense segítségével az elemzések egyszerűbbé válnak minden felhasználó számára. A Vizlibbel pedig a csapat minden tagja létrehozhatja és testreszabhatja saját elemzéseit és  közösen fedezhetik fel és adatokban rejlő történeteket, hogy közelebb kerüljenek a következő életmentő innovációhoz.