Rólunk

Küldetésünk

Ügyfeleinkkel szorosan együttműködve alakítjuk ki és implementáljuk azt a rendszert, amellyel magabiztosan tudják saját üzletüket fejleszteni. Célunk, hogy a projekt után önállóan, a mi segítségünk nélkül végezzék el feladataikat.

Értékek, amiket vallunk

Hiszünk a csapatmunka és az őszinte kommunikáció erejében. Mindig van tér a fejlődésre, aminek a lehetőségeit keressük, kereteit pedig feszegetjük mindennapi munkánk folyamán. 

Tevékenységünk alapja az üzletviteli tanácsadás, ezen belül a világon élenjáró Qlik Sense business discovery megoldások fejlesztése. Magyarországon egyedül a mi szakembereink rendelkeznek Qlik oktatói minősítéssel.

A Qlik Analytics Platform segítségével a felhasználók testreszabott vizuális applikációkkal könnyedén áttekinthető dashboardokon végezhetnek interaktív elemzéseket. A Qlik szabadalmaztatott asszociatív technológiája hatalmas előnyt jelent a hagyományos BI megoldásokkal szemben. Bármely irányból elemezve feltárhatóak az adatok közti mélyebb összefüggések, biztosítva ezzel a megalapozott, naprakész, adatvezérelt üzletviteli döntések meghozatalát.

Szakembereink támogatása mellett közel félszáz elégedett ügyfelünk – köztük az Univer, Dreher, Videoton Holding, Abroncs Kereskedőház, Bosch – ért el jelentős sikereket döntési hatékonyságuk növelésében, költségeik optimalizálásában, jövedelemtermelésük fokozásában.

Kínálatunk szerves részét képezik a Qlik bővítményei, a riportkészítési és disztribúciós megoldásai, valamint a Corporate Planner tervező, elemző, budget készítő szoftverei.

Tanácsadói és oktatói tevékenységünket szakértőink 20 éves tapasztalatára alapozzuk.

 

"Sok milliárd forint bevételű takarmánygyártó multicég informatikai vezetőjeként évtizedekig kerestem a megfelelő elemző szoftvert.

A sors fintora, hogy mindezt már új munkahelyemen, saját cégem vezetőjeként találtam meg."