Corporate Planner -
a szervezeti teljesítménymenedzsment megoldása

Vállalkozása még többre lehet képes, ha az integrált pénzügyi tervező, elemző és stratégiai menedzsment eszközünket használja.

A Corporate Planning 2021 óta a proALPHA csoport tagja. A proALPHA a kis-, és középvállalkozások egyik vezető ERP szállítója. A CP akvizícójával a cégcsoport tovább bővítette átfogó innovációs platformját egy, a kkv-k vállalati menedzsmentjére és pénzügyi teljesítményt szolgáló megoldásaira specilizálódott szoftverrel egészítette ki a portfólióját. Ez a szoftver a Corporate Planner.

A többszörösen díjnyertes önkiszolgáló megoldás átláthatóságot biztosít, és lehetővé teszi az automatizált tervezést forecasting-hoz, ad-hoc elemzésekhez és valós idejű jelentésekhez,  a Nemzetközi Üzleti Kommunikációs Szabványok (IBCS®) előírásainak megfelelően.

A Corporate Planning szoftver egy integrált megoldás az üzletvezetés minden területére. Az összes közkedvelt back-office rendszerhez rendelkezik integrációval, ezért minden helyzetben ugyanazokkal az adatokkal dolgozhatnak majd a cégében.

Moduljaink

Mindegyik megoldás skálázható és azonnal használható. Beszéljük meg milyen problémái vannak és vezessük be azt, amire igazán szükségük van.

Több mint 300 előre konfigurált üzleti adminisztrációs funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően ön teljes mértékben a munkájára koncentrálhat. Rugalmas, testreszabható tervezés, költségvetés-készítés, elemzés és riportolás.

Az átlátható pénzügyi tervezés megoldása. Dinamikusan kapcsolja össze az eredménykimutatást, a mérleget és a cash flow kimutatást legyen szó tervről, szimulációról vagy előrejelzésről.

Segítségével az értékesítési vezetők rugalmasan tervezhetnek az alkalmazottak, régiók, országok, termékek vagy termékcsoportok tekintetében, összehasonlítva a forgatókönyveket és a trendeket. Elemző és szimulációs funkciókat is tartalmaz.

Megoldásunk rugalmasságot biztosít az alternatív humánerőforrás-tervezési forgatókönyvek egymás melletti ábrázolásához. Közelről nyomon követheti az összes fejleményt, és időben azonosíthatja a munkaerőhiányt.

Megoldást kínál a csoportokba szerveződő vállalatok irányításához és jogi konszolidációjához. Auditálható konszolidált pénzügyi kimutatásokat készíthet,  nyomon követheti leányvállalatait, és az összes főbb számviteli standardot. Növelheti az érdekelt felek vállalkozásába fektetett bizalmát.

Rendszerarchitektúra

architektúra

Szoftverünk központilag tárolt adatokon és funkcionálisan integrált rendszerarchitektúrán alapul. Több mint 250 integrációval rendelkezik az összes olyan forrásrendszerhez, amelyek adatokat biztosítanak a vállalati működéshez. A konfiguráció elvégzése után a munkavégzéshez szükséges adatokat automatikusan importálja, ha pedig a forrásrendszerben változnak az értékek, a rendszer ugyanúgy érzékeli.

Minden egy helyen: szoftverünk felhőben is használhatja üzleti adatok tervezésére, elemzésére valamint riportolásra a követési és egyéb díjak fizetése nélkül. Nem kell többé az infrastruktúra karbantartásával foglalkoznia, a szoftverfrissítéseket és az adatmentéseket mostantól mi intézzük. Ön fókuszáljon a fejlődéshez elengedhetetlen feladatok meghatározására és elvégzésére.

CP a felhőben

cloud

Intelligens adatkezelés

A Corporate Planning szoftverben található funkciókat a forrásrendszereiből vett adatokon is használhatja. A Corporate Planner Connectivity Express automatikusan importálja a vállalati teljesítménymenedzsment feladataihoz szükséges összes információt. Amikor változnak az értékek valamelyik rendszerben, automatikusan frissülnek is. Ez biztosítja, hogy az összes aktuális adat mindig rendelkezésére álljon a tervezéshez, elemzéshez és riportkészítéshez. Időt és erőforrást takarít meg, munkafolyamataiban pedig jóval kevesebb lehetőség lesz hibázni.

CP - Connectivity Express

A Connectivity Express több, mint 150 forrásrendszert kapcsol össze a CP-vel, a portfólió pedig folyamatosan bővül. Amikor a forrásrendszer verziói megváltoznak, nem fog nehéz helyzetbe kerülni. Folyamatosan figyeljük a piaci fejleményeket, és módosítjuk a Connectivity Express-t.

 

Az integráció mindig naprakész, mindig elérhetők a legfrissebb adatok. Az adatátalakítás és a struktúra importálása előre konfigurálva van, az előrendszerben bekövetkező változások pedig automatikusan megjelennek. Így több ideje marad a fontos üzletvezetési tevékenységekre: a tervezésre, elemzésre és jelentéskészítésre.

További kérdése van?