Qlik Alerting

Időszerű és okos döntések

A Qlik Sense® Alerting használatával a cége kifinomult, adatvezérelt logika alapján működő riasztásokat állíthat be, amelyek segítségével a felhasználók proaktívabban követhetik nyomon és irányíthatják vállalkozásukat és az üzleti folyamatokat.

Az értesítések beállításával és tökéletesítésével növelheti az adatelemzés fontosságát, mert azok további elemzésekhez és a  azonnali, tényeken alapuló döntésekhez vezetnek. 

Hozzon létre olyan riasztásokat, amelyek jóval túlmutatnak az egyszerű KPI-küszöbértékeken. A Qlik Sense® Alerting megkönnyíti a kiugró értékek és anomáliák észlelését, mert figyeli a trendeket és a dimenzióértékeket fejlett statisztikák mentén. Más termékekkel ellentétben a Qlik riasztása adatvezértelt, nem pedig vizualizáción alapul, így Ön szabadon ellenőrizheti adatait korlátozások nélkül. 

Mi a Qlik titka?

A Qlik sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

A QlikView valóban a Qlik zászlóshajója, azonban a bevezetése óta eltelt évtizedek folyamatos fejlődést és fejlesztést kívántak, így napjainkra a Qlik Sense lett a méltó és tökéletes utód. 

Szabad felfedezések, önkiszolgáló adatvizualizáció, interaktív dashboard-ok, könnyű kezelés, értesítések, riportok és hatékony mobil felületek jellemzik. Szinte bármilyen adatforrásból zökkenőmentesen töltheti be az adatokat, ezért is választotta ezt a megoldást közel 40.000 vállalkozás világszerte.

Egyszerű adatkapcsolatok

Látványos vizualizációk

Mobilon is használható

Jogosultság-kezelés

Felhasználóbarát kialakítás

Szakértői support

hu_HU