Qlik Analytics

Ön képes arra, hogy a megfelelő időpontban hozzon
naprakész adatokon alapuló magabiztos döntéseket?

 

Az üzleti intelligencia mostanra beépült a mindennapjainkba, nehéz újat mondani a témában, a fejlődés azonban nem áll meg.

A Qlik az aktív intelligenciában látja a jövőt, ezért fejlesztette ki saját felhős analitikai platformját. Minél gyorsabban tudunk reagálni a kialakuló helyzetekre, annál versenyképesebbek maradunk. A friss, naprakész információkon alapuló és magabiztos döntésekben rejlik a siker kulcsa.

A hagyományos BI historikus adatokkal dolgozik, amik megnehezítik a valós idejű döntéseket. Az aktív BI ezzel szemben a teljes cégre, az összes funkcióra kiterjedő figyelmet és tudatosságot segíti elő. 

Mostantól nem úsznak el a lehetőségek, hiszen a fix, valamint a változó adatok is folyamatosan elérhetőek a rendszerben.

Miért a Qlik Sense?

A Qlik Sense sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

A QlikView valóban a Qlik zászlóshajója, azonban a bevezetése óta eltelt évtizedek folyamatos fejlődést és fejlesztést kívántak, így napjainkra a Qlik Sense lett a méltó és tökéletes utód. 

Szabad felfedezések, önkiszolgáló adatvizualizáció, interaktív dashboard-ok, könnyű kezelés, értesítések, riportok és hatékony mobil felületek jellemzik. Szinte bármilyen adatforrásból zökkenőmentesen töltheti be az adatokat, ezért is választotta ezt a megoldást közel 40.000 vállalkozás világszerte.

Egyszerű adatkapcsolatok

Látványos vizualizációk

Mobilon is használható

Jogosultság-kezelés

Felhasználóbarát kialakítás

Szakértői support

hu_HU