Qlik Catalog

Modern adatkezelési megoldás

Katalógusba sorolja a megbízható, használható adatokat, megkönnyíti kezelésüket, előkészítésüket és eljuttatásukat az üzleti felhasználóknak. 

Nagyvállalati szintű adattárat készít a rendelkezésre álló adatokból, így egyetlen katalógus segítségével nyerhet betekintést bármely vállalati adatforrásba.

Smart Data Catalog segít kiválasztani a szükséges nyers adatokat, amik így gyorsabban alakíthatók át elemzésre alkalmassá.

Megerősített adatbiztonság jellemzi a platformot, és könnyen integrálható a cégen belül használt bármely más adatkezelési rendszerrel. Skálázható, megbízható és nagy teljesítményű.

 

Miért a Qlik Sense?

A Qlik Sense sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

A QlikView valóban a Qlik zászlóshajója, azonban a bevezetése óta eltelt évtizedek folyamatos fejlődés és fejlesztés kívántak, így napjainkra a Qlik Sense lett a méltó és tökéletes utód. 

Szabad felfedezések, önkiszolgáló adatvizualizáció, interaktív dashboard-ok, könnyű kezelés, értesítések, riportok és hatékony mobil felületek jellemzik. Szinte bármilyen adatforrásból zökkenőmentesen töltheti be az adatokat, ezért is választotta ezt a megoldást közel 40.000 vállalkozás világszerte.

Egyszerű adatkapcsolatok

Látványos vizualizációk

Mobilon is használható

Jogosultság-kezelés

Felhasználóbarát kialakítás

Szakértői support

hu_HU