Qlik Compose

Adattárház design, fejlesztés, tesztelés,
telepítés és frissítés egyszerűen

A hagyományos adattárházak nehezen tartanak lépést az üzleti igényekkel. Sokszor az ETL fejlesztés elviszi az előkészítés nagy részét, így mire a program indulásra kész, az adatmodell már elavult. Ezek módosítása késés okozhat, lefoglalja a szakembereket, erőforrásokat valamint késlelteti a projekt megtérülését. Az elemzésre szánt idő és az elemzéshez szükséges idő gyorsításának érdekében az adattárház létrehozásának és kezelésének életciklusát rövidíteni kell.


Optimalizált folyamatok

Munkafolyamat-tervezés és ütemezés: futtasson minden adattárházi és adatpiaci ETL-feladatot egyetlen, végpontok közötti folyamatként. Ütemezze a munkafolyamatok végrehajtását az üzleti és informatikai folyamatokhoz igazodva. 

Származási és hatáselemzés: Automatikusan hozzon létre metaadatokat a tervezési fázisok vagy a megvalósítás során. A változtatások végrehajtásakor generálja újra az adatsort. 

Felügyelet és értesítések: az összes automatikusan generált feladat és munkafolyamat állapotának figyelése. Proaktív állapotfigyelmeztetések küldése. 

Adatprofilozás: érvényesítse az adatokat a betöltés előtt a formátumbeli problémák és eltérések azonosításával és kijavításával. 

Adatminőség: az előbetöltési szabályok konfigurálása és érvényre juttatása az értékekkel, formátumokkal, adattartományokkal és duplikációkkal kapcsolatos problémák automatikus felderítéséhez és kijavításához, miközben kivételi házirendeket is végrehajt.é

Miért a Qlik Sense?

A Qlik Sense sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

A QlikView valóban a Qlik zászlóshajója, azonban a bevezetése óta eltelt évtizedek folyamatos fejlődést és fejlesztést kívántak, így napjainkra a Qlik Sense lett a méltó és tökéletes utód. 

Szabad felfedezések, önkiszolgáló adatvizualizáció, interaktív dashboard-ok, könnyű kezelés, értesítések, riportok és hatékony mobil felületek jellemzik. Szinte bármilyen adatforrásból zökkenőmentesen töltheti be az adatokat, ezért is választotta ezt a megoldást közel 40.000 vállalkozás világszerte.

Egyszerű adatkapcsolatok

Látványos vizualizációk

Mobilon is használható

Jogosultság-kezelés

Felhasználóbarát kialakítás

Szakértői support

hu_HU