Qlik Data Integration

Mire is gondolunk ez alatt?

Az adatintegráció egy olyan komplex üzleti folyamat, ami alatt különböző adatforrásokból származó információkat gyűjtünk össze, egy teljeskörű, pontos és naprakész dataset elérése érdekében. Ezeket később adatelemzésre és egyéb tevékenységekre tudjuk haszálni.

Adattöbbszörözés, adatbetöltés és transzformáció során különböző adattípusokból sztenderd formátumú adat készül, ami végüla célhelyen tárolódik, legyen az adattárház, adattó vagy data lakehouse.

Az első számú cél, hogy a különböző adatsilókat lebonthassuk és az összes adatunkat egy, irányított, megbízható adatforrásból tudjuk elemezni. Gondoljunk csak bele, mennyi adatforrásunk van, amik nem kapcsolódnak egymáshoz: CRM, web analitika, partner adatok, felhasználói adatok, marketing rendszerek. Az adatintegrációval összevonjuk ezeket, így hatékonyabban hozhatunk számunkra előnyös döntéseket. 

Miért a Qlik Sense?

A Qlik Sense sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

A QlikView valóban a Qlik zászlóshajója, azonban a bevezetése óta eltelt évtizedek folyamatos fejlődést és fejlesztést kívántak, így napjainkra a Qlik Sense lett a méltó és tökéletes utód. 

Szabad felfedezések, önkiszolgáló adatvizualizáció, interaktív dashboard-ok, könnyű kezelés, értesítések, riportok és hatékony mobil felületek jellemzik. Szinte bármilyen adatforrásból zökkenőmentesen töltheti be az adatokat, ezért is választotta ezt a megoldást közel 40.000 vállalkozás világszerte.

Egyszerű adatkapcsolatok

Látványos vizualizációk

Mobilon is használható

Jogosultság-kezelés

Felhasználóbarát kialakítás

Szakértői support