Qlik Enterprise Manager

SaaS és hibrid felhős megoldások
Aktív Intelligencia

A Qlik saját felhője egy olyan adatintegrációs és adatelemzési platform, amit arra fejlesztettek, hogy a felhasználók folyamat elejétől a végéig követhessék és használhassák adataikat. Így minden üzleti lehetőséggel tisztában lehetnek akkor, amikor a legtöbbet profitálhatják belőlük.

 

A passzív elemző eszközök használata után nem lesz nehéz az aktív intelligenciára váltani, mert itt a korábban megszokott historikus adatok helyett valós idejű információ birtokában azonnali cselekedetekre sarkalljuk a csapatunkat eladótól való függés nélkül.

 

A Qlik Saas platformja bármelyik felhővel működtethető, akár hibrid módon is, a lehetőségek végtelenek, a telepítés, adattárolás és adatelemzés pedig rugalmasan kezelhető.

Miért a Qlik Sense?

A Qlik Sense sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

A QlikView valóban a Qlik zászlóshajója, azonban a bevezetése óta eltelt évtizedek folyamatos fejlődés és fejlesztés kívántak, így napjainkra a Qlik Sense lett a méltó és tökéletes utód. 

Szabad felfedezések, önkiszolgáló adatvizualizáció, interaktív dashboard-ok, könnyű kezelés, értesítések, riportok és hatékony mobil felületek jellemzik. Szinte bármilyen adatforrásból zökkenőmentesen töltheti be az adatokat, ezért is választotta ezt a megoldást közel 40.000 vállalkozás világszerte.

Egyszerű adatkapcsolatok

Látványos vizualizációk

Mobilon is használható

Jogosultság-kezelés

Felhasználóbarát kialakítás

Szakértői support

hu_HU