Qlik NPrinting

Riportoló, ütemező és disztribúciós megoldás

Hogyan teremthet még több értéket Qlik Sense illetve QlikView-alapú riportjaiból? Az NPrinting kiegészítővel kézben tarthatja és rugalmas, dinamikus riportokat készíthet a korábbi megszokott, egyoldalas beszámolókkal szemben. Riportjait eljuttathatja a megfelelő csapattársakhoz a kívánt időben, az előnyben részesített csatornán keresztül: email-en, a céges rendszeren, a Qlik Sense Hub-on keresztül vagy válasszon számtalan egyéb portál közül.

 

Mit is tud az NPrinting?

Az NPrinting segítségével látványos, jól követhető riportokat készíthet az ismert és közkedvelt formátumokból (PPT, Excel, Word) egyszerű, drag-and-drop módszerrel. Meglévő grafikonjait és tábláit húzza be az office-ból vagy hangolja össze Qlik Sense illetve QlikView-alapú riportjait. Használja a magas szintű és professzionális elrendezések illetve a nagy felbontású szövegek és képek méretezésének lehetőségét.

 

 

  • minden ismert és kedvelt formátummal integrálható
  • egy összetett riport – több forrásból és applikációból
  • legmagasabb elérhető felbontás, minőség és pontosság

Használjon egy megoldást az adatelemzéshez és a riport-készítéshez. Ásson mélyebbre, ismerje meg adatai teljes hátterét a meglévő Qlik Sense ill. QlikView adatmodelljei vagy beágyazott Qlik linkek segítségével. Skálázhatóság, vállalati biztonság és egyidejű feladatvégrehajtás jellemzi még a legnagyobb riportozási teljesítmény idején is. Az NPrintinggel nyugodtan aludhat.

 

 

  • ugyanaz a platform az elemzésekhez és a riportokhoz is
  • vállalati-szintű skálázhatóság
  • biztonságos megközelítés
  • adat-vezérelt

Riportjai a megfelelő csapattársakhoz jutnak el a megfelelő időben, a megfelelő csatornán keresztül. Küldje el megfelelő csapattársaknak, a megfelelő csatortnán keresztül amint teljesülnek a feltételek, vagy állítsa be az időzítést manuálisan. A Qlik NPrinting NewsStand egy, a címzettek által biztonságosan használható portál, ahol felfedezhetik megnézhetik, letölthetik és feliratkozhatnak a riportokra.

 

 

 

  • on-demand riportok
  • többcsatortnás megvalósítás 
  • önkiszolgáló felfedezés, letöltés, feliratkozás

Miért a Qlik Sense?

A Qlik Sense sikerének titka az egyedi fejlesztésű asszociatív technológiában rejlik. Tudástól, tapasztalattól és funkciótól függetlenül minden munkatársa részt vehet a döntéshozás folyamatában. 

A QlikView valóban a Qlik zászlóshajója, azonban a bevezetése óta eltelt évtizedek folyamatos fejlődést és fejlesztést kívántak, így napjainkra a Qlik Sense lett a méltó és tökéletes utód. 

Szabad felfedezések, önkiszolgáló adatvizualizáció, interaktív dashboard-ok, könnyű kezelés, értesítések, riportok és hatékony mobil felületek jellemzik. Szinte bármilyen adatforrásból zökkenőmentesen töltheti be az adatokat, ezért is választotta ezt a megoldást közel 40.000 vállalkozás világszerte.

Egyszerű adatkapcsolatok

Látványos vizualizációk

Mobilon is használható

Jogosultság-kezelés

Felhasználóbarát kialakítás

Szakértői support

hu_HU