QlikView tanácsadás

15 év Qlik tapasztalat
20 év BI tapasztalat
Több tucat QlikView projekt

QlikView

A QlikView indította el az adatelemzés forradalmát. Az ügyfelek szeretettel használták üzleti problémáik megoldására, hiszen könnyen lehetett vele interaktív dashboard-okat készíteni, és korábban soha nem tapasztalt sebességgel volt képes bemutatni összefüggéseket.

 

 A QlikView több mint két évtizeden keresztül iparágtól függetlenül számtalan kis és nagy vállalkozást segített át a nehézségeiken a világ minden táján.

 

2014-ben mutatkozott be a Qlik Sense, a QlikView méltó és korszerű utóda, azonban nem az új verziója. Bár mindkettő ugyanarra az asszociációs motorra épül, valamint hasonló képességekkel ruházták fel őket, a modern technológia és a piaci trendek, követelmények, szabványok változásait figyelembe vették a Qlik Sense tervezésében és termékstratégiájában is.

 

A Qlik Sense modern önkiszolgáló elemzési megoldást kínál a felhőben, és felhasználói esetek teljes könyvtárát teszi elérhetővé rövid időn belül. Míg a QlikView-nál volt azért szükség QlikView-specifikus programozási ismeretekre, a Qlik Sense-nél a személyre szabott alkalmazások készítése sokkal gördülékenyebben megy.

 

Funkciói között megtalálható többek között az önkiszolgálás, az adatvizualizáció, a dashboard-ok és természetes nyelvű analitika, prediktív analitika, beágyazott elemzések, mobil elemzések, riportkészítés és az alerting is. Mindezt irányított keretek között, versenyképessé, valamint adatműveltté téve a teljes csapatot felhasználói szinttől függetlenül és számottevően csökkentve a TCO-t.

Szolgáltatásaink
Tanácsadás

Mit tudok még kezdeni a QlikView-val? 

 

Fejlesztés

Szeretnék többet kihozni a rendszeremből

Váltás a Qlik Sense-re

Érdekel, hogy mit tud a Qlik Sense

Ügyfeleink

Bakos Gábor

Account Manager

Hívjon minket és munkatársunk
minden kérdésére válaszol

+36 30 329 23 73

Kérje ingyenes konzultációnkat

© QSS Partner Kft 2008-2023

hu_HU